Sacred Woman | Persephone
16869
page,page-id-16869,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Persephone

23 t/m 26 september 2021

 

De Godin Persephone transformeert in de Griekse mythe van onschuldig, speels en onbevangen meisje in de krachtige en autonome Koningin van de Onderwereld.

Persephone Rising nodigt meisjes en hun moeders uit om een deel van deze inwijdingsreis samen te maken. Om samen het leven te vieren en stil te staan bij de overgangsfase van meisje naar vrouw. Waarbij de meisjes welkom worden geheten in de cirkel van vrouwen.

Persephone Rising verwelkomt daarnaast vrouwen die resoneren op Vrouwelijk Gids zijn. Vrouwen die verantwoordelijkheid nemen en bewust bij willen dragen aan de terugkeer van het gezonde Vrouwelijke. Om in gelijkwaardigheid met het Mannelijke een wereld te creëren waarin het Leven in al haar vormen centraal staat en gevoed wordt.

Wees welkom!

 

Hoewel ik nauw betrokken ben bij Persephone, en ik er vanaf het begin bij ben geweest, zal ik er dit jaar helaas niet bij zijn. Ik ben eind september assisteren bij de Vision Quest in Zuid Frankrijk. Ik draag Persephone een zeer warm hart toe en het is een absolute aanrader te gaan! Voor iedere Maiden, Mother, Crone, voor iedere moeder en dochter!

Copyright