Sacred Woman | Lorelei Festival I & II
16281
page,page-id-16281,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Lorelei Festival I & II

 Schermafbeelding 2019-05-15 om 17.00.15

 

 

Lorelei Vrouwen Festival I & II 20 t/m 25 augustus 2019

http://www.loreleifestival.nl/

Salome op blote voeten – Womb Whispering and the Alchemy of dark & light

 

“Deep within you, there is this voice waiting to arise, a hidden voice
and long forgotten. This voice is not outside you in gurus or masters.
It is the Voice of your Womb, of the Sacred Feminine…”

 

 

In deze workshop gaan we luisteren naar het fluisteren van je baarmoeder. Ons eigen baarmoeder orakel!

 

Dit is ‘the embodiment of the soul here on earth’. Het Pad van Liefde, Christ Conciousness, het pad wat ook Jezus liep en de Maria’s (moeder Maria, Maria Magdalena en Maria Salome en ook Martha). De poorten zijn fysiek in ons lijf aanwezig; de yoni is een poort naar een nog groter heiligdom, de baarmoeder, verbonden met ons hart. Wat erdoorheen stroomt is shakti, eros, levenskracht. Het doorstromen brengt alles naar boven wat nog niet in liefde is. Om door ons gevoeld, erkent en omarmt te worden, zodat t geintegreerd wordt in ons, en alle zielestukjes weer vol tot leven komen. Ieder moment eerlijk durven zijn in de waarheid van wat is. Dat is rauw, en puur. Daar waar t nog hard is en bevroren mag t smelten en verzachten. Ook daar shakti toestaan. We moeten daarvoor afdalen naar de diepte van onze baarmoeder.

 

De oerkracht van ons bekken gaan we verbinden met ons hart. Alleen kracht, zonder liefde en wijsheid, is destructief. De schaduwkant van Salome is de grootste en diepste van het vrouwelijke. Het is paradoxaal genoeg door intergratie ervaan dat we ons ervan bevrijden en volledig mens worden en de belichaming van liefde kracht en wijsheid. De schaduw is competitie (met het mannelijke en vrouwen onderling), machtmisbruik/manipulatie en lust.

 

 

echt_mooij_fotografie-2677-2

Over Christa

Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.

 


 

 

 

 

Copyright