Sacred Woman | Lorelei I & II
16281
page,page-id-16281,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Lorelei I & II

 

BannerLL2021-datums

Lorelei Vrouwen Festival I & II

Lorelei I: 24 tm 26 aug 2021

Lorelei II: 27 tm 29 augustus 2021

http://www.loreleifestival.nl/

TRIBE-HOEDSTER

We mogen weer! Hoe fijn! We komen weer samen in dat prachtige krachtige veld van vrouwen. Ons kunnen laven aan sisterhood, fijne workshops, heerlijk eten, kletsen, lachen, huilen, dansen, zingen, muziek, vuur, de zon, en al die geweldige kraampjes met heel veel vrouwelijk schoons. Dat is Lorelei.

Er zullen, net als vorig jaar, weer Tribes zijn op de verschillende velden. Ik ben wederom een van de tribe hoedsters. En wel die van de Nijl.

Ze is de levensader van diepe wijsheid en de kracht van de divine feminine die de aarde rijkelijk bevloeid als ze buiten haar oevers treedt. Ze is verbonden met Sirius en Venus, een lineage waar ook de mysteriescholen van Isis mee resoneren. Ze brengt de juicyness met haar levenssappen, ze brengt vruchtbaarheid en nieuw leven, ze geeft vreugde en plezier.

Wie weet zie ik je daar, in mijn tribe…

Ook zal ik een workshop geven Womb Alchemy

Womb Alchemy

Alchemie is het transformeren van lood (van het Ego) in goud (van de Ziel). Wetende dat alles energie is, trillend op een bepaalde frequentie. Womb Alchemy is een innerlijk pad dat al duizenden jaren onderwezen werd in Isis Mysterie scholen.

Shakti, of sexuele energie, is de ‘hum of creation’. De energie waaruit wij zijn ontstaan. En wat continu in ons lichaam stroomt, en volop beschikbaar is. Als we het weer toe durven laten. Fysiek stroomt het door de poorten van ons lichaam, wat letterlijk een brug vormt tussen vorm en het vormloze; gateways in onze yoni en baarmoeder. Deze poorten kunnen we openen, vrijmaken, zodat Shakti vrij kan stromen. Daar hoeven we eigenkijk niet zoveel voor te doen, het is meer een staat van overgave, een staat van niet-weten. En dan het grotere, the Divine, door je heen laten werken.

We nodigen deze sexuele energie uit met een activatie en laten het door de verschillende poorten van ons lichaam stromen. Plekken waar spanning, pijn of weerstand zit zullen zich laten zien. Het vraagt om erbij te blijven, zonder erin mee te gaan. En dan kan het integreren. Dat is belichaming. Zo kan je je goddelijke wezen weer helderder naar buiten laten schijnen: It’s a way of birthing your true soul, revealing the essence of who you are to the world.

 

 

echt_mooij_fotografie-2677-2

Over Christa

Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.

 


 

 

 

 

Copyright