Sacred Woman | Maria on Boots jaartraining
16564
page-template-default,page,page-id-16564,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Maria on Boots jaartraining

– In de Voetsporen van Maria Magdalena –

“Leven vanuit de kracht van je buik,

jouw womb-heart verbinding, 

Wijsheid, liefde en kracht.”

SacredWoman mei 2018 23SacredWoman mei 2018 9SacredWoman mei 2018 15

Hoe zou het zijn wanneer je écht contact gaat maken met je buik en leeft vanuit je womb-heart verbinding?

Je vrouwelijkheid wordt wakker en gaat weer stromen

Je voelt het leven weer, je creatiekracht en je liefde…

Je ervaart je centrum, en voelt wat je werkelijk wil

Je maakt contact met een oeroud dieper weten

Je leert varen op je innerlijk kompas, vanuit jouw waarheid,

 omdat je diep van binnen weet wat liefde zou doen

Het voelen van de kracht van jouw lichaam, je sensualiteit en je levensenergie! Je yoni, je baarmoeder, je eierstokken, je cervix zijn heilige poorten waardoor het Leven naar binnen en naar buiten stroomt. Dit is pure alchemie!

Nu is het tijd dat we ons dit weer mogen herinneren. Dat we de kennis van de oude wijsheidstradities weer mogen belichamen, hier in ons lijf, in dit leven, met elkaar, voor elkaar, door elkaar. Je voelt je JA voor het leven, en ook je NEE. Je diepe levensverlangen, maar ook je weigering, je pijn en je weerstand. Het gaat om voelen, voelen, voelen. En omarmen: alles. Het Leven dat in al haar Volheid door je heen stroomt…

Nu is er een tijd dat deze kennis en wijsheid weer wakker wordt. In de wereld op velerlei wijzen en ook direct in onze lichamen toegankelijk. Met het samenkomen in sistercirkels en ons weer te verbinden, met onze baarmoeders en ons hart, komen we bij dat dieper weten, dat oerweten, van vergeten tijden. van hoe we shakti kunnen laten stromen en toegang hebben tot ons heilige der heiligen. Via baarmoeder, yoni en hart. Diep openen, ontsluieren en herinneren.

Truth will set you free. Liefde is radicaal, en ook heel eenvoudig. Er zal aan je heilige huisjes worden geschut. Dat voelt soms oncomfortabel, maar is uiteindelijk echt bevrijdend.

Maria Magdalena is voor mij een grote bron van inspiratie. Ze was opgeleid in de mysteriën van de baarmoeder, zoals dat onderwezen werd in de tempels van Isis. Zij was een van de laatsten die dit totaal belichaamde. Naast Jezus, was zij de belichaming van liefde.

Maria Magdalena staat voor mij symbool voor de belichaming van liefde en vrouwelijke seksualiteit, van kracht en fijngevoeligheid, van diepgang en mildheid. Ze was ook een wegbereider, het Pad van Liefde , en dat is ze nog steeds, in het hier en nu. De weg naar de Divine via het mens-zijn in dit lichaam hier op aarde. On boots, vol avontuurzin, authentiek, no bullshit, diep en puur.

Thema’s die we aanraken:
womb medicijnwiel, womb oracle, yoni gazing / yoni steam, (voor)ouderlijnen: helen van de moederwond, vrouwelijke sexualiteit, grenzen, dader/slachtoffer stukken, schuld/schaamte, shakti flow, kracht en kwetsbaarheid, sisterhood en twisted sisterhood, autonomie, veiligheid; thuiskomen in jezelf, lichaam als je tempel, divine feminine en divine masculine, wounded masculine en wounded feminine, innerlijk kind, transformeren van schaduwstukken, aankijken van je draken en ze leren berijden.

In de jaartraining laten we ons inspireren door verschillende oude wijsheidstradities: uit de tempels van Isis, de gnostiek en teachings van Maria Magdalena. Hierbij maak ik gebruik van meditatie, rituelen, systemisch werk, Taoïsme, sjamanisme, schaduwwerk, dans, Wheel of Consent, massage en Sacred Body Work.

De inhoud per dag ligt niet vast: het dient zich aan, moet zich gaan ontvouwen, en zal afgestemd zijn op jullie. Ik volg de chakra’s:

  1. 1e chakra: over grounding, root, je wortels, je basis, belonging. De psoas, je voorouders. Primordial forces. Je eigen as, spinal base.
  2. 1e/2e chakra: Healing the motherwound
  3. 2e chakra, de baarmoeder; Womb Whispering, womb oracle. Maancyclus en menstruatie. Maiden, mother, Crone.
  4. 3e chakra, over de Wild Feminine, over shakti, over verbinding tussen hart en buik. Divine will versus ego will. Transforming shadows. Aankijken van je draken.
  5. 4e chakra, het hart, over geven en ontvangen, Sacred Wounds of Love. De borsten. Over liefde en sensualiteit. Wakker maken van sexuele energie, life-force en verbinden met je hart
  6. 5e chakra, de keel, over Wheel of Consent, over verlangen, over grenzen, over uitspreken en communicatie. Over veilig voelen in je eigen lichaam. Claimen van je Zelf.
  7. 6e chakra, derde oog en over de yoni. Sheela Na Gig. Yoni steaming, yoni gazing. Helen van oud opgeslagen trauma in de yoni.
  8. 7e chakra, de kruin en ons hele lichaam en zielelichaam. Verankeren van het goddelijke in ons lijf. Lifting up the veils. Intiation rituals. Innerlijk heilig huwelijk.
  9. Afsluitende viering: ritueel om te integreren en bestendigen, en jouw te vieren

Praktisch:
– 9x keer samen komen

– on-line forum (geheime facebook groep): om te delen, contact te houden en ondersteuning te ontvangen in je processen

– waar nodig een op een contact via zoom of bellen
– eigen support groepje
– mogelijkheid tot individuele sessies (niet ingebrepen maar met korting!)

Minimale groepsgrootte is 7 vrouwen, maximaal 12 vrouwen

Data 2024: 20 jan, 17 feb, 16 mrt, 13 apr, 11 mei, 22 juni, 14 sept, 12 okt, 9 nov

Een heel jaar, meebewegend met alle seizoenen, in het teken van Feminine Awakening and Embodiment

Locatie: mijn eigen yurt Church of Love aan het Leersumse Veld

Prijs: normale prijs €1550,-

Early early bird…..aanmelden en betaling voor 23 juli € 1350,-

Early bird….aanmelden en betaling voor 10 september € 1450,-

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW

.

Let op: Je plekje is gereserveerd na aanbetaling van €200

Betaling in termijnen is mogelijk. Deze regeling geeft geen vrijstelling van betaling wanneer je een keer een dag mist of voortijdig de training beëindigd.

Mail me om je aan te melden of voor meer informatie

info@sacredwoman.nl

Bellen mag ook! 0623272406

…..These Boots Are Made For Walkin’…..

—-

Cancelation Policy:

De training kan, na ontvangst van de bevestiging, tot maximaal 3 weken voor de start geannuleerd worden. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je kan wel zelf een vervanger zoeken. Geen restitutie van het aanbetalingsbedrag tenzij ik zelf de training moet cancelen.

Copyright