Sacred Woman | Sacred Journeys
15471
page-template-default,page,page-id-15471,page-parent,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Sacred Journeys

Mijn passie voor reizen, voor moeder natuur en fascinerende andere culturen wil ik graag delen. Ik breng je in contact met die overweldigende natuur van Moeder Aarde, met de krachten die daar aanwezig zijn en zo met je eigen innerlijke kracht en hoger weten.

 

Met reizen word je uit je comfortzone gehaald en krijg je een helderder beeld van waar jij je identificeert met je verhalen, emoties en overtuigingen.

De wereld om ons heen is in feite een projectie van wat er in ons leeft. Als een spiegel. En een spiegelbeeld kun je niet veranderen, maar dat wat wordt gereflecteerd wel. Dus dat is waar het om gaat; het is hier, in ons en vraagt een reis naar binnen. Als observator van en niet geïdentificeerd met, niet fixen maar omarmen van wat is. Eenheid in het hier en nu is dan alles wat overblijft.

Copyright