Sacred Woman | Massages
15662
page-template-default,page,page-id-15662,page-child,parent-pageid-15469,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Massages

Omdat aanraking een primaire behoefte is.
Omdat bewuste aanraking helend kan zijn.

 

Ancient Sacred Temple Body Work

In vroeger tijden waren vrouwen priesteressen in de tempels en hielpen vrouwen en mannen weer in hun kracht te komen, bij zichzelf en hun ware natuur. Ze masseerden, deden diep lichaamswerk, en heelden op diep energetisch niveau. Nu is een tijd dat we ons dat weer mogen herinneren. Die wijsheid en kennis weer terughalen en naar buiten brengen. Dit is het werk wat ik doe. Heilig lichaamswerk, diep energetisch, helend en ook doodnormaal.

 

Een massage is als een liefdesverklaring aan jouw lichaam. Het opent je voor liefde en intimiteit waardoor je je weer diep verbonden weet met jezelf, met je omgeving en met de wereld. Het eert jou en je de divine femine; de godin in jou en het perfecte wezen wat je al bent. Via het lichaam wordt je essentiële Zelf aangeraakt, uitgenodigd en ontvangen.

 

Ik geef verschillende massage vormen

  • Yoni release
  • Myofscial Energetic Release
  • Alchemistisch Bodywork
  • Tibetaanse Kum Nye massage

 

 

.

.

Yoni Release

De Yoni Release heeft als doel je bekkengebied vrij te maken van blokkades. Met een vrij bekkengebied ben je meer in contact met je verlangens, je sexualiteit, maar ook met je innerlijke wijsheid en levenskracht. Je voelt je krachtiger en energieker, je levensenergie gaat meer stromen, je wordt helderder in je communicatie, je bent meer in staat om open en eerlijk je leven te leiden en dat neer te zetten op aarde wat je het liefste wilt. Blokkades ontstaan o.a. door emoties, seks, belemmerende patronen en gedachtes. Ze zijn fysiek voelbaar in je lichaam. We werken zowel uit- als inwendig en release vindt plaats op diverse lagen en laten de blokkades als het ware smelten, waardoor je doorstroming (fysiek en energetisch) verbetert.

 

 

meer informatie

mail me voor n afspraak

Tarief

.

 

Tibetaanse Kum Nye massage 

Kum Nye is een vorm van massage uit de traditionele Tibetaanse geneeskunde. Kum staat voor lichaam en Nye betekent massage.

Bij deze massage vorm wordt levensenergie (Prana) opgewekt en verspreid over je hele lichaam. Met een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin je rug opgewekt en vervolgens de vrouwelijke energie in je onderrug. Beide energiestromen worden vervolgens samengebracht, waarna prana overal kan gaan stromen. Tijdens de tweede helft van de massage wordt de hele voorkant van je lichaam gemasseerd met zachte aanrakingen. De energie kan verbonden met seksuele energie, wat versterkt wordt door een eventuele yoni massage en zich zo nog krachtiger over het hele lichaam verspreiden.

Het vermeerderen van de Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades, waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, wijsheid en liefde. Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau kan de Tibetaanse Kum Nye massage helend werken. En het brengt balans tussen vrouwelijk en mannelijk. Je systeem wordt als het ware schoongespoeld en je volle potentieel komt weer meer beschikbaar.

Een sessie is nooit hetzelfde, zelfs niet bij dezelfde persoon. Ik masseer afgestemd, intuïtief en rekening houdend met de vooraf afgesproken grenzen en wensen.

 

mail me voor n afspraak of meer informatie

Tarief

Myofascial  Energetic Release

“MER is a deep cleansing of the bodysoul system, similar to spring cleaning your house. The aim of MER is integration of the whole Being through a healthy, loving and safe release of: pain, tensions, blockages, emotional and energetic traumas. The desired outcome of a treatment is a deeply relaxed, soft, velvety and vibrant body, open to feelings and inner wisdom.”

 

Idealiter en oorspronkelijk is je (energie) lichaam een doorstromend systeem en is alle ervaring en tissue orgastisch. Echter door traumatisch ervaringen, pijn, en valse overtuigingen (grotendeels doorgegeven door onze ouders en voorouders die ook niet beter wisten) hebben we veel vastgezet. We hebben we weerstand gecreëerd en houden we de stroom eigenlijk tegen, zetten we het vast, of we verdoven zelfs. Eerst energetisch en dan ook fysiek in ons lichaam. Deze plekken kunnen we met aanraking en aandacht en liefde weer vrij maken, zodat het weer naar de oorspronkelijke staat van vrij stromend en orgastisch gaat. Dit is wat we doen bij deze massage vorm.

meer informatie

mail me voor n afspraak 

Tarief

 

Alchemistisch Bodywork

Gebaseerd op oosterse en westerse alchemie, werkend met heilige geometrie en bewust en natuurlijk aanraken. In contact met de elementen in het lichaam: aarde, water, vuur, metaal en hout.

Wat brengt het:

  • Vrijmaken van het diepere potentieel en vrije expressie in het lichaam.
  • Je lichaam ervaren als “thuisplek”. Meer innerlijke rust en stabiliteit.
  • Ontspanning in je lichaam, aanwezigheid in je leven
  • Een unieke benadering van bodywork / vitaliteit / levenskunst gebaseerd op de kosmische levenswetten.

 

mail me voor n afspraak 

Tarief

 

 

Praktisch

Sessieduur: gemiddeld 2 uur

 

 

 

Veelgestelde vragen

Geef je ook erotische massages?

Nee, ik geef GEEN erotische massages. Alle massages zijn helende massagevormen.

 

Hoe zit het met veiligheid en naaktheid?

Veiligheid en respect staan voorop. Respecteer je eigen grenzen maar ook: laat jouw verlangen leven…

In een veilige heilige setting kun je je verlangen alle ruimte geven door het te verbinden met je hart.

Bij alle sessies kun je kiezen hoeveel je aan wilt houden. Daar ben je geheel vrij in. Ik ben gekleed. In het gesprek vooraf kun je jouw grenzen aangeven. Die zullen ten allen tijde gerespecteerd worden. Je zult niet aangeraakt worden hoe of waar jij dat niet wilt.

Copyright