Sacred Woman | Lorelei I & II
16281
page-template-default,page,page-id-16281,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Lorelei I & II

 

.BannerLL2023-2

.

Lorelei Vrouwen Festival I & II

Lorelei I: 11 t/m 13 juli 2023

Lorelei II: 14 t/m 16 juli 2023

dagtickets 8 en 9 juli 2023

.

http://www.loreleifestival.nl/

.

.

Op Lorelei kun je oorspronkelijk, vrij en puur zijn

.

Verbonden met de Bron biedt Lorelei een liefdevolle veilige bedding, van zusterschap en gelijkwaardigheid, waarin jij je kan openen om vrij te bewegen, te ervaren en te groeien. Waar je oude patronen mag loslaten en waar emoties vrij kunnen stromen

.

Je ervaart de verbinding zowel in jezelf met je yoni, baarmoeder, hart, keel en kruin als met het veld van vrouwen, die ons voor zijn gegaan en na ons zullen komen

.

Lorelei is een plek van plezier, genieten en diep duiken. Waarin jij kan stralen vanuit vrouwenkracht. Om na afloop, als een bron van licht, deze ervaring de wereld in te brengen

.

Op Lorelei kom je thuis. Laten we dat samen vieren!

.

.

 

 

TRIBE-HOEDSTER

Zomer 2023: we komen weer samen in dat prachtige krachtige veld van vrouwen. Ons kunnen laven aan sisterhood, fijne workshops, heerlijk eten, kletsen, lachen, huilen, dansen, zingen, muziek, vuur, de zon, en al die geweldige kraampjes met heel veel vrouwelijk schoons. Dat is Lorelei.

Er zullen, net als twee voorgaande jaren, weer Tribes worden gevormd. Je kiest je tribe aan de hand van een kleur. En iedere tribe heeft een eigen tent waar iedere dag een opening is van de dag. Ik ben wederom een van de tribe hoedsters. Dit jaar van de oranje tribe, van de Anemoon vis.

.

In mijn jaren werkend als duikinstructeur in Indonesië heb ik heel veel anemoonvisjes ontmoet. Ik speelde graag met ze. Heel moedig kwamen ze altijd naar me toe zwemmen. Dat deden ze vanuit die veilige basis van de anemoon waar ze altijd in weg konden duiken. Een thuis eerst, en vanuit daar de wereld in. Met lef, verbindingen aan gaan, samenwerken en nieuwe paden ontdekken. Dit is precies ook wat Nemo deed in de film Finding Nemo.

Lorelei nodigt je dit jaar uit stoutmoedig te zijn. Iets doen wat je nog nooit gedaan hebt, wat nieuw is, waar je risico’s neemt, waar je in je grootsheid mag gaan staan. Spannend en avontuurlijk. Maar dat kan alleen vanuit een veilige basis, dichtbij jouw kern.

 .

Oranje, de kleur van 2e chakra. Ons bekken, onze baarmoeder, en de thuisbasis voor ons als vrouwen. Het is ook de plek van de seksuele energie, van onze levensenergie en waar onze intuïtie en gutfeeling huist. Daar aanwezig zijn vraagt ook moed. En is essentieel om van daaruit de wereld in te kunnen gaan. Welkom in de oranje tribe!

.

Wie weet zie ik je daar, in mijn tribe…

.

.

.

Workshop op Lorelei 1 en 2

.

.

Fierce Feminine Rising

.

Volgens overleveringen zou Maria Magdalena dopen bij de samenvloeiing van twee rivieren. Het samenkomen van twee rivieren is een symbolische weergave van wat de  ‘doop’ betekent – de geboorte van een nieuw wezen, gesmeed uit het alchemistische vuur van twee schijnbare tegenpolen, versmolten tot een expressie. Deze symboliek bevat de sleutel van de grote taak om de lichte en de donkere rivier in onszelf te ontmoeten en te laten samenkomen. Dark and Light River, Eve en Lilith, Maagd Maria en Maria Magdalena. De Light River kanaliseert een zachte, tedere, liefdevolle, onschuldige stroom van energie. De Dark River is een rijke, wellustige, pulserende, oerstroom.

Heb je de moed om ook je Dark River helemaal toe te laten, er ownership over te nemen, haar door je aderen te laten vloeien. Wie ben je als je de waarheid van je womb volgt, als je luistert naar die stem deep within.

Als je trouw blijft aan wie je in wezen bent, aan je oorspronkelijke natuur. Durf je te volgen wat klopt voor je. Om te luisteren naar haar fluisteringen. 

The true dark river or dark goddess emerges from the void, from the deep waters of the feminine. Preverbal, unknown, nameless, rhythmic, intelligent, and forward moving. Her essence holds the key to ignite, catalyze, reveal and permit gnosis (direct knowing).

.

.

.

echt_mooij_fotografie-2677-2

 

 

Over Christa

Na meer dan 15 jaar globetrotten ben ik nu hier, en terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jaren als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij mijn eigen innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinneren in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik geef massages, rituelen, trainingen en workshops.

 


 

 

 

 

Copyright