Sacred Woman | Natuurcoaching
15463
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15463,page-child,parent-pageid-15657,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Natuurcoaching

Wat is natuurcoaching?

Buiten in de natuur zijn vergroot je bewustzijn, brengt je als vanzelf terug naar je ware natuur, naar je essentie. We gaan samen de natuur in en maken een innerlijke reis, naar binnen. Met ergens licht op te schijnen transformeert het al. Daar hoef je niets voor te doen, alleen gewaar zijn!

 

We gebruiken de omgeving, de natuur als spiegel van onszelf. De wereld om ons heen is in feite een spiegel van wat er binnen in ons speelt; zo binnen zo buiten. Onze omgeving, met alles erop en eraan, is een reflectie van wie wij zijn. Tijdens een ‘sacred wandering’ maken we gebruik van de natuur als perfecte spiegel om zicht te krijgen op voor innerlijke processen. Via buiten naar binnen.

 

Belangrijk is het volgen van de natuurlijke beweging, afstemmen op dat wat er is.

Hoe ga ik te werk

Je gaat ontdekken dat wat er eigenlijk al is en altijd al was. Niet vanuit fixen en er is iets mis, maar vanuit totale acceptatie van wat is. De krampen en belemmeringen laten als vanzelf los en de creatieve levensstroom is weer vrij. We identificeren samen de rots blokken die in de rivier liggen die niet vrij kan stromen en halen ze weg. Al wandelend gaan we kijken naar wat jij inbrengt; een vraag, een probleem, stress, onvrede, verdriet, pijn, angst. Vervolgens gaan we de onderliggende belemmerende overtuigingen ontdekken, daar waar het niet stroomt.

 

Het kan zijn dat ik iets meer wil inzetten als dat nodig lijkt; een ritueel, de Healing Code, een Tara Touch sessie of Reiki. Dit gaat uiteraard in overleg en volledige afstemming. Ook kunnen de sessies, als je dat wilt, worden aangevuld met massages.

 

Aanmelden/ informatie

Over mij

Mijn grootste kracht ligt ‘m in het buiten de geijkte kaders te kijken. Omdat ik zelf altijd geheel mijn eigen weg ben gegaan, en regelmatig lange periodes in het buitenland heb geleefd, denk en leef ik niet volgens standaard structuren en patronen. Dit geeft een frisse en heldere blik op situaties en mensen. Met mijn hoogsensitiviteit kan ik mensen verder helpen waar ze zijn vast gelopen, weet ik transformatieprocessen in gang te zetten en mensen te brengen naar hun innerlijke kracht, naar hun essentie en naar zelfhelende vermogens. Ik kan goed luisteren en contact maken; ik hoor voorbij woorden en zie voorbij beelden.

 

Het kan zijn dat ik iets meer wil inzetten als dat nodig lijkt; een ritueel, de Healing Code, een Tara Touch sessie of Reiki. Dit gaat uiteraard in overleg en volledige afstemming

Praktisch

De uitvoering bestaat uit een individuele sessie van ongeveer anderhalf tot twee uur in de natuur.

Copyright