Sacred Woman | Womb Alchemy 0n-line
16826
page-template-default,page,page-id-16826,tribe-no-js,page-template-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Womb Alchemy 0n-line

 

cowrie

 

Womb Alchemy

On-line training for Women

 

 

Tijdens de lock-downs heb ik weer ervaren hoe krachtig ook het veld on-line kan zijn. Ook daar kan een cirkel zijn, gedragen door een veld, een container, waar binnen transformatie kan plaatsvinden. Zelf volg ik al jaren trainingen on-line en ken het uit ervaring heel goed.

 

En omdat de transformatie zo snel gaat, er zoveel gebeurt, en het nu NOG belangrijker is dat ieder van ons wakker wordt en samenvalt met haar eigen unieke blueprint, en vanuit daar haar bijdrage brengt, heb ik besloten naast de fysieke trainingen, ook een on-line training te gaan geven. The world needs you! We kunnen niet meer verborgen of versluierd blijven. Het is nu geen proberen meer, maar werkelijk ontwaken. Dat betekent het doorprikken van valse overtuigingen, het eerlijk zien van afleidingen, van zelf verraad, en echt onze maskers af. Het omarmen wat ons tegenhoudt, het verzachten van wat verhard is, weer ruimte en liefde brengen waar het verdicht is. En dat doen we op de vrouwelijke manier, via ons lijf, via de poorten die we in ons lichaam hebben. We dragen de wijsheid in ons en wat we te doen hebben is die weer te herkennen en te volgen.

 

In Presence, puur Bewustzijn, en Shakti, levenskracht toelaten. Het donker en het licht. Het Yin en het Yang. Het mannelijke en het vrouwelijk. We maken contact met onze baarmoeder, met onze yoni, met ons hart. We activeren die bron weer, intitiaties in het lichaam. Het is wonderlijk wat er dan gebeurt. Met het naar binnen gaan, en echt gaan luisteren, voelen, aanwezig blijven, verandert de wereld om ons heen. En die impact is groot, die kracht is immens. De YIN revolution. It is time….

 

 

 

Praktisch:

Inhoud

  • 9 weken – wekelijkse zoomcalls
  • met dagelijkse practices, rituelen of opdrachten
  • geheime FB groep

 

Data: start 20 feb t/m 17 april 2023, iedere maandagochtend om 11 uur zoomcall van 1-1,5 uur

Bijdrage: €225

 

Copyright