Sacred Woman | Hieros Gamos Festival
16310
page,page-id-16310,page-template-default,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive

Hieros Gamos Festival

Dit jaar sta ik weer op het Hieros Gamos festival  (3-7 juli 2019) met de workshop: Maria on Boots – Womb Whispering

Hieros-Gamos-logo-400
“Deep within you, there is this voice waiting to arise, a hidden voice
and long forgotten. This voice is not outside you in gurus or masters.
It is the Voice of your Womb, of the Sacred Feminine…”

 

Luisteren naar het fluisteren van je baarmoeder. Ons eigen baarmoeder orakel!

Embodiment of the soul here on earth…Het Pad van Liefde, het pad wat ook Maria Magdalena liep, naast Jezus. De poorten zijn in ons lijf; de yoni is een poort naar een nog groter heiligdom, de baarmoeder, verbonden met ons hart. Wat erdoorheen stroomt is shakti, levenkracht. Het doorstromen brengt alles naar boven wat nog niet in liefde is. Om door ons gevoeld, erkent en omarmt te worden, zodat t geïntegreerd wordt in ons, en alle zielestukjes weer vol tot leven komen. Ieder moment eerlijk durven zijn in de waarheid van wat is. Dat is rauw, en puur. Daar waar t nog hard is en bevroren mag t smelten en verzachten. Ook daar shakti toestaan. We moeten daarvoor afdalen naar de diepte van onze baarmoeder.

 

De baarmoeder is de bron van leven. Het is de plek waar we verbonden zijn met onze natuur, onze innerlijke wijsheid, kracht, zachtheid en passie. Deze heilige poort zijn we vergeten. Het openen van deze poorten brengt je bij je eigen potentieel, vrijheid, en creatiekracht. Thuiskomen bij jezelf !

 

Over Christa:
Na meer dan 15 jaar in Azië te hebben geleefd ben ik sinds een paar jaar weer terug in Nederland. Ik leefde als antropologe in de jungle van Siberut en in ‘n klein dorpje op Bali, werkte jarenlang als reisbegeleider, als duikinstructeur en op houten zeilschepen; een vrij leven vol avontuur. Dit leven, in zoveel vormen anders dan het bekende, heeft me afpelt, vrijgemaakt ….tot er alleen ik en mijn naakte Zelf over was. Mijn levensavontuur was niet alleen naar buiten maar ook naar binnen; het heeft me bij een innerlijke wijsheid gebracht, MIJ herinnert in mijn diepste wezen. Vrouwen, rituelen en reizen zijn mijn passie. Hier in Nederland gaat mijn reis van belichamen van mijn ziel verder. Met Sacred Woman help ik jou her-inneren wie jij in wezen bent. Samen gaan we op reis naar je innerlijke kracht, liefde en wijsheid en thuis komen in je essentie, your Divine Feminine. Ik doe lichaamswerk, geef massages, yoni releases, rituelen, jaartrainingen voor vrouwen en workshops.

Copyright